Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.
testek
2 Posty
Jolanta Piętko
(joana1968)
Początkujacy
JA TEZ ZOSTAŁAM OSZUKANA PRZEZ "PANA ARTURA JACKOWSKIEGO"DZIŚ MIAŁAM WYJEŻDŻAC DO PRACY DO SZKLARNI W UTRECHT.NIBY MIAŁ PO MNIE PRZYJECHAC FIRMOWY BUS I PO POZOSTAŁYCH LUDZI A MOWA BYŁA O 60ciu OSOBACH.NIESTETY DO DZIS NIKT NIE ZADZWONIŁ I NIE PRZYJECHAŁ,A TELEFON PANA ARTURA JEST WYŁĄCZONY.CHĘTNIE DOŁĄCZĘ DO POZOSTAŁYCH LUDZI OSZUKANYCH W ZŁOŻENIU DONIESIENIA NA POLICJĘ,ŻEBY PAN ARTUR NIE DOROBIŁ SIE NASZYM KOSZTEM!!
Zgłoś wpis
3 Posty
Adam Weitz
(mariobro)
Początkujacy
ja tak samo czekam na od powiedz ??? ale donich tak samo wysłałem emil o kłamstfie zobacze czy dadzom znać. Jak nie to zgłaszam to wszendzie że oszukujom ludzi w balona.
Zgłoś wpis
3 Posty
Adam Weitz
(mariobro)
Początkujacy
No tak telefon jest wyłonczony ale można jeszcze do konca tygodnia poczekać czy dadzom znać jak nie to wtedy można by już zgłośić na policje w holandi i ambasadzie tak samo.Że ta firma oszukuje ludzi na wyzysk kasy.
Zgłoś wpis
3 Posty
Adam Weitz
(mariobro)
Początkujacy
znowu ten sam gostek się reklamuje praca w Van Rossem Utrche dziś puścił ogłoszenie tylko nie pisze od którego dnia się zaczyna i ten sam numer telefonu jest tylko.
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
tu sie oglasza czesciej pod Nazwiskiem :
ARTUR JACKOWSKI
www.mypolacy.de/ogloszenia/szukaj?user=wilemvanrossem
Zgłoś wpis
551 Postów

()
Latający Holender
724 Posty

()
Latający Holender
Obieżyświat z niego, zaraz cała europa i pół azji przyjedzie do Utrechtu niewiem czy firma Wilem Van Rossem ma tyle szklarni zeby ich tam pomieścić.
No co może brakło no nowego auta i chce chłopak jeszcze sobie dorobic. Bo przecież samochód to wyznacznik luksusu i przedłużenie męskiego ...
pozdrawiam
Zgłoś wpis
2 Posty
Adam Dymek
(dymek99)
Początkujacy
trzeba nagłośnić gościa niech więcej ludzi nie da sie w butle nabrać
Zgłoś wpis

()
Początkujacy
to oszuści-nikt uczciwy nie pobiera kasy!
Zgłoś wpis
175 Postów

()
Stary wyjadacz
a wy dalej walkujecie ten sam temat szkoda gadac naiwnosc ludzka nie zna granic
Zgłoś wpis

Bliżej nas